Nyheder

Flot modtagelse af Solsikkemysteriet på Bogmessen i Aarhus.

Thomas Friis Pedersen og Sophie Cleve ved deres stand på Bogmessen i Aarhus.

Forlaget IMPULS! oplevede et godt salg og stor interesse på Bogmessen i Aarhus d.1.-3. marts 2024, med deres første udgivelse, "Solsikkemysteriet".

Bogen der både henvender sig til brugere af Solsikkesnoren og deres omgangskreds, forklarer på en let og overskuelig måde, hvorledes solsikkesnoren kan bruges til at signalere at brugeren kan have behov for tålmodighed, tid og og måske lidt ekstra hjælp.  

Både børn og forældre har reageret positivt på bogen, og flere lærere har bestilt den til deres klasser/skoler.

Den store interesse på bogmessen har bidraget til at sprede budskabet og øge kendskabet til børnebogen. Hvilket vi som forfattere og udgiver er stolte og glade for.

Mød Forlaget IMPULS på Bogmessen Aarhus D. 1.-3. marts 2024

Foto: Martin Høien/ Aller Foto & Video

BOGMESSEN I AARHUS har skrevet en fin artikel om Forlaget IMPULS!


𝗞𝗮𝗻 𝗺𝗮𝗻 𝘂𝗱𝘀𝘁𝗶𝗹𝗹𝗲 𝗽𝗮̊ 𝗕𝗼𝗴𝗺𝗲𝘀𝘀𝗲𝗻 𝗶 𝗔𝗮𝗿𝗵𝘂𝘀 𝗺𝗲𝗱 𝗲𝗻 𝗲𝗻𝗸𝗲𝗹𝘁 𝘁𝗶𝘁𝗲𝗹? Spørger man forfatterne Sophie Cleve og Thomas Friis Pedersen der står bag @Forlaget Impuls, er svaret et klart JA!

Forlaget IMPULS udgiver sin første bog i starten af 2024, ”Solsikkemysteriet”, der har fokus på inklusion, usynlige handikap, og menneskelige relationer. Solsikkemysteriet er en varm og ærlig børnebog, der går nysgerrigt til værks, og ved brug af farverige, sjove og tydelige illustrationer, tegnet af Thomas - stiller spørgsmålet: Hvad er det med den der solsikkesnor?

I Solsikkemysteriet møder hovedpersonen Oskar henover sommerferien, en række vilkårlige mennesker der alle bærer solsikken i forskellige former. Han drømmer om at blive en rigtig detektiv, og sammen med sin hund Sherlock, samler han gennem bogens handling ledetråde for at finde ud af hvad alle disse mennesker, der fysisk ikke ligner hinanden, alligevel har tilfælles.

Bogen henvender sig, som noget unikt, til både brugere af Solsikke Programmet og deres omgangskreds. Bogen forklarer på en let og overskuelig måde, hvorledes solsikkesnoren kan bruges til at signalere at brugeren kan have behov for tålmodighed, tid og måske lidt ekstra hjælp.

Det samme forfatterhold planlægger flere bøger i serien om Oskar og hans detektivbureau. I de nye historier allierer Oskar sig med sin nye bedste veninde Sofia, der selv har et usynligt handikap.

Mød Thomas og Sophie på deres stand på Bogmessen, og se om Oskar og hans hund Sherlock får løst mysteriet. Thomas og Sophie står også på den lille scene i salen både lørdag og søndag, kl. 11.00-11.30.

Vi glæder os til at møde Thomas og Sophie fra Forlaget Impuls på Bogmessen Aarhus