Folkene bag Forlaget IMPULS!

Med fokus på børn med forskellige udfordringer og behov, er det vores mål at udgive bøger som både er lette at læse og forstå, og som kan sætte fantasien i gang.


Forlaget IMPULS! startede i Sophies køkken i oktober 2023.

Vi legede med masser af forskellige navne, og havde faktisk bestemt os for ét. Vi var begyndt at designe logo, havde købt domæne, og var godt igang.

Efter en uge jokede vi med hvor impulsstyret vi begge er. Der gik cirka 4 minutter fra joken var sagt, til det nye domænenavn var købt. Thomas gik straks i gang med at designe de nye logoer og inden længe var Forlaget Impuls! en realitet.

Så jo, vi er bestemt impulsstyret og vi mener selv at det er sådan de bedste idéer opstår, og så er det bare at handle ud fra det. Og her er vi så, med vores to første udgivelser: Alfabetklubben 1: Solsikkemysteriet og Beduna og Hyggefis: Det første møde.

I samarbejde med Jonas Lönborg, (rouxposter.com), der er grafisk designer, fik vi vores logo hurtigt på plads. Det er også ham der har sat vores bøger op.Jeg har prøvet mange ting, men få af dem har givet mig så stor tilfredstillelelse, mange grå hår, og gode grin som at kaste mig ud i drømmen om at udgive børnebøger, og etablere et forlag sammen med Thomas.


Min største force som børnebogsforfatter er min "Pippi mentalitet"


”Det har jeg aldrig prøvet før,
så det kan jeg sikkert godt!”


Jeg tror på at alt kan lade sig gøre, og hvis det ikke lykkedes, så var det ikke meningen at det skulle det.


I 2012 blev jeg uddannet pædaog, og de efterfølgende 10 år arbejdede jeg som skolepædagog. Min første børnebog, blev skrevet i samarbejde med min daværende 2. klasse. Til trods for at den endnu ikke er blevet udgivet, var det den der startede mit eventyr.

Min ældste søn har autisme og ADHD, og var en stor inspiration til IMPULS's første udgivelse: Solsikke Mysteriet
Sophie Cleve

Thomas Friis Pedersen

Jeg har gennem årene illustreret over 50 børnebøger og skrevet 20 af dem.


I de sidste 10 år har jeg skrevet og illustreret bøger for Forlaget Tellerup. Bl.a. om hundene Leo & Laban, Trolden Sune, Max Kanin og Far til Fire. 


På det seneste har jeg arbejdet med kendte Youtubere, bl.a. Daniel Brandt (Den Mandige Elg) og Beduna. Jeg har også illustreret bøger til Niki Topgaard og Simon Langhoff (Flamesman1), og skrevet en del sketches for dem.